A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vigyázz Európa! Újfajta módszerrel támadnak és zaklatnak nőket a migránsok!

Nyílt társadalom, az olaszországi Cassinóban falkában zaklatják a migránsok a nőket.
Az olaszországi Cassino városában egyre rosszabb a helyzet a migránsok miatt. A kb. 36 ezer lakosú dél-olasz város helyi hírportálja számolt be róla a napokban, hogy a migránsok napi rendszerességgel 15-20 fős csoportokba verődve mászkálnak az utcákon, és zaklatják a nőket.

Vulgáris kézmozdulatokkal mutogatnak, és olyan francia mondatokat bekiabálva szólnak be az utcán haladóknak, amelyeket azonban még az egyébként franciát jól beszélők sem értenek meg.

A vonatokat is elfoglalták, azokon is mindennaposan falkában utaznak Róma és Nápoly felé, de a környező települések irányába felé is. Jegy nélkül szállnak fel a vonatokra, egész vagonokat elfoglalnak, míg a jeggyel rendelkező olaszok kénytelenek miattuk állva utazni.

Amikor jön az ellenőr, csak kiabálnak, lármáznak, és nem számít semmit a rájuk kiszabott büntetés, az csak papíron marad.

Sok ingázónak már betelt a pohár. A napokban az egyik olasz lány Rómába akart menni egy délutáni vonattal, de az állomás felé vezető úton szó szerint körbevették. Gúnyosan röhögcséltek rajta, és füttyentgettek neki, bár végül nem bántották, nem is fogdosták, de a lány félt tőlük.

A város eléggé kihalt volt, csak kevesen mentek arra az utcán, és autók se nagyon jártak arrafelé. Habár csak néhány percig tartott, az olasz lánynak azonban az örökkévalóságnak tűnt. Végül az afrikaiak békén hagyták, és tovább mentek. De a lány annyira megijedt, hogy végül úgy döntött, hogy még sem megy Rómába.

Az ilyen események egyre átlagosabbá válnak Cassino városában. Az utcákon falkában jövő-menő migránsok vulgáris hangos kiabálással rémisztgetik az egyedül arra járó fiatal lányokat, de még az idősebb nőket is. Lehet, hogy ez nekik szórakoztató, de valójában félelmet keltenek vele.

A helyi hírportál újságírója elmondja még az üggyel kapcsolatban, hogy habár nem minden menedékkérő teszi ezt, de a helyi szabályokat mindenkinek be kell tartani közülük.

Úgy tűnik, Olaszország is kezd felébredni migránsajnározó csipkerózsika álmából, és már bírók, a média és baloldali politikusok is egyre gyakrabban hangoztatják azt, amiért a magyar kormányt még 2015-ben lerasszistázták, vagyis azt, hogy a migránsoknak be kell tartaniuk a helyi törvényeket.

Forrás: ciociariaoggi.it 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések