A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veronai busztragédia: a szülők elégedetlenek a biztosító felajánlásával

Négy hónappal ezelőtt történt a veronai buszbaleset, amelyben tizenheten haltak meg, de továbbra is maradtak nyitott kérdések az üggyel kapcsolatban. Ráadásul a családok szerint a biztosító olyan összeget ajánlott fel, amely méltatlan volt.
Az egyik édesanya, aki a lányát veszítette el a balesetben elmondta a 24.hu-nak, hogy azt szeretnék, ha végre korrekt kép alakulna ki arról, hogy mi történik az áldozatok hozzátartozóival az olaszországi tragédia után.

Először a biztosító megajánlott a családok kárpótlására egy összeget. Ez azonban méltatlan volt, ezért a szülők ezt nem fogadták el – mondta az édesanya.

Az ajánlat a következő volt: egy elveszített gyermek után a család szülőnként hatmillió, testvérenként hárommillió, nagyszülőként pedig egy millió forintot kap. Ennek eddig még csak részleteit utalták ki.

A biztosító a tragédia után néhány héttel előleg gyanánt utalt át egymillió forintot a károsultaknak, míg az általuk egyoldalúan felajánlott összeget májusban, a múlt héten küldték meg. Miközben korábban egyeztettek arról, hogy a hozzátartozóknak minél hamarabb, családonként kell egy nagyobb összeget kiutalni.

A biztosító a portállal azt tudatta, hogy néhány napon belül közleményt adnak ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések