Hirdessen itt

Szörnyű tragédia! Tizenéves fiú holttestét sodorta partra a Tisza

A 18 éves fiúra Kárpátalján találtak rá a határőrök.
Az Ukrán Állami Határszolgálat munkatársai szorosan együttműködnek a szomszédos országok hatóságaival. Ennek köszönhetően együtt harcolnak a csempészet ellen. Azonban a csempészet szervezői mindig új módszereket találnak ki az illegális tevékenységre, melybe gyakran kiskorúakat is bevonnak. Emellett a csempészcsatorna szervezői nem gondolnak a lakosok egészségére, életére. A tavalyi év folyamán több kárpátaljai lakos is valószínűleg a cigarettacsempészet miatt vesztette életét.

Május 25-én, Kárpátalján a técsői határszolgálat munkatársai járőrözés során a Tisza folyóban egy búvárruhás holttestet fedeztek fel, melyet a víz áramlata a román oldalhoz vitt. A határőrök az esetről azonnal értesítették a Nemzeti Rendőrség munkatársait, valamint a román határrendészeket is. Mint kiderült, az elhunyt egy 18 éves fiú volt. Az ügyben tart a vizsgálat – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent kárpátaljai hírportál.

Mint ismeretes, az idei év folyamán az Ukrán Állami Határszolgálat munkatársai több mint 40 személyt kaptak el, akik búvárruhában a szomszédos országokba akarták átcsempészni a cigarettát – írja a Kárpátinfo.

A kép illusztráció!

Forrás: karpatinfo.net

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések