A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Szomáliaiak vagyunk, nem fizetünk!” Óriási botrányt robbantottak Merkel “menekültjei”

Néhány szomáliai migráns szétvert egy bárt, mert megkérték őket, hogy fizessenek az italért, amit rendeltek.
Az afrikai migránsok a németországi Wabernben található Piano bisztróba ültek be, ahol nyolc sört és két vodkát rendeltek – írja a Breitbart. Összesen 17 dollárt kellett volna fizetniük. Amikor a bár tulajdonosa felszólította őket, hogy rendezzék a számlát,  azt mondták “szomáliaiak vagyunk, nem fizetünk.”

Ketten közülük gyorsan elhagyták a helységet. Selami Albayrak a tulajdonos az ott maradt három migránst távozásra szólította fel, miután nem voltak hajlandóak rendezni a számlát. Közölte velük, hogy ki vannak tiltva a továbbiakban a bárból, ezért kerüljék el a helyet.

“Agresszívak és mérgesek voltak” –  tette hozzá Selami Albayrak.

Miután az utolsó vendég távozott a bárból, a tulajdonos furcsa hangokra lett figyelmes. Amikor keresztülsétált a bisztrón látta, hogy a szomáliai migránsok közül ketten vascsövekkel a kezükben visszatértek, elkezdték bezúzni az ajtókat és az ablakokat.
“Pánikrohamom volt, amitől majdnem meghaltam” – mondta a tulajdonos, aki már 15 éve vezeti a helyiséget.

Selami azonnal hívta a rendőröket, akik 30 perc múlva értek ki a helyszínre. A tettesek addigra elmenekültek, még mindig keresik őket. A migránsok 3 000 eurós kárt okoztak a bárban. A rendőrök az tanácsolták Selaminak, hogy fogadjon fel biztonsági őröket, de még így sem garantált, hogy többször nem kerül sor ehhez hasonló esetre.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések