A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Nos, akkor vitassuk meg a szörnyű ellenérzéseket!” – Bayer kávéra hívja a háborgó ellenzékieket

Uszítás miatt  feljelenti több ellenzéki képviselő Bayer Zsoltot a Karc FM-en elhangzott kijelentése miatt. Az ismert publicista blogjában reagált az ellenzéki kiborulásra és össznépi kávézásra invitálta bírálói mellett az elmúlt időszak zavargásainak főszereplőit is. Meghívást kapott Gulyás Márton, Szél Bernadett, de azok a 24.hu-s újságírók is, akik lámpavasra akarták felakasztani őt és Ómolnár Miklóst.
Bayer a Karc Fm-ben elhangzott kijelentésével érte el a balliberális népharagot, szerintük ugyanis „Bayer vért akar, de a civilek csak egy kávét kérnek”. Az ellenzékiek úgy vélik, hogy a lovagkeresztes publicista megfenyegette a civil szervezeteket megbélyegző törvény ellen tüntetőket.

Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (…) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók”
– mondta Bayer Zsolt a Karc FM Paláver című véleményműsorában, az elhangzottakra a Soros által pénzelt Társaság a Szabadságjogokért non-profit szervezet videóban reagált. A TASZ “határozott, de erőszakmentes válaszlépést” ígért.

Bayer Zsolt a közismert blogján reagált a TASZ videójára, ebben kifejtette, hogy szeretné, ha Gulyás Márton és Varga Gergő  mellett Kerner Zsolt és Medvegy Gábor a 24.hu újságírói is megjelennének egy közös kávézáson, “ők ketten ugyanis arról értekeztek nyilvánosan, hogy Ómolnár Miklóst és engem fel kell akasztani egy lámpavasra”.

Nagy csend és hallgatólagos szimpátia fogadta kijelentéseiket arról az oldalról, amely engem most újfent kínpadra akar vonni, sem a TASZ sem Szél Bernadett nem fejtette ki szörnyű ellenérzéseit és nem rohantak feljelentést tenni. Sőt, a baráti sajtó pár nap múlva azzal próbálta mosdatni őket, hogy „az csak úgy kiszaladt a szájukon, mert fel voltak háborodva”. Nos, akkor vitassuk meg nyilvánosan, kinek mi szaladhat ki a száján felháborodásában. - írta Bayer Zsolt, kolléganőnket, Jurák Katát pedig arra kérte, hogy mesélje el mindazt, amit kormánypárti újságíróként az „európéer”, „liberális” tüntetők között kellett megélnie, s hogy minderre hogyan reagált a nyilvánosság azon része, amely most őt akarja felkoncolni.

A diskurzusra azokat a tüntetőket is meghívta, akik a nyilvános és mindenki számára hozzáférhető felvételek szerint azt üvöltik a Fidesz székházat védő rendőrök felé, hogy „öld a szar rendőrt!”. A hétfői találkozóra azt a józsefvárosi szocialista képviselőt is várja Bayer Zsolt, aki választási vereségük után annyit üzent a győztes –amúgy hetven év körüli pedagógus hölgynek-, hogy „úgyis meg leszel baszva!”. De meghívást kapott a Délmagyarország főszerkesztője és Szél Bernadett is, hogy “tudjuk végre, kit kell és kit nem kell feljelenteni.”

Bayer Zsolt kiemeli: ideje nyilvánosan megvitatni a gyűlölségeket, az agressziót, a félelmeket, a mozdíthatatlan előítéleteket, erre a beszélgetésre pedig május 15-én, 11 órakor a Tabáni Gösserben várja az érintetteket.

Forrás: PestiSrácok.hu, Fotó:Heti Válasz

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések