A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy-Albánia titkos terve - a Balkán teljes átrendezése Soros segítségével! Magyarország is veszélyben!

Soros György Macedóniában tartja az Orbán-kabinet megbuktatására szőtt terveinek főpróbáját – cikkezik a hazai kormánysajtó.
A Heti Válasz ennek járt utána, és Nagy-Albánia tervébe ütközött. A Balkánon élő albánok meglátták a lehetőséget Soros György milliárdos, az Európai Unió és az Egyesült Államok közös szándékában, hogy a decemberi választásokon a mandátumok többségét az albán pártokkal együtt megszerző szocialistákat hatalomra segítsék.

A szkopjei parlament viharos körülmények között megválasztott albán származású új házelnöke provokációval kezdte munkáját.

A nemrég hivatalba lépett Talat Xhaferi íróasztalára ugyanis az uniós és a macedón zászló mellé a vörös alapon fekete sast ábrázoló albán lobogót is kitette.

Ez a balkáni politikai kódrendszer szerint kiállás Nagy-Albánia megvalósítása mellett.

Az albánok ugyanis hat országban őslakosok, így az új államalakulat Albánia, Koszovó, Nyugat-Macedónia, Kelet-Montenegró, Görögország nyugati határsávja és Dél-Szerbia összeolvadásával jönne létre.

A Balkánon élő albánok meglátták a lehetőséget Soros György milliárdos, az Európai Unió és az Egyesült Államok közös szándékában, hogy a decemberi választásokon a mandátumok többségét az albán pártokkal együtt megszerző szocialistákat hatalomra segítsék. Az albánok szempontjából ez azzal járhatna, hogy a többségi lakosság ellenállása miatt zűrzavar alakulna ki Macedóniában, amelyet így ketté lehetne szakítani.

Miközben a külső beavatkozási kísérletek „csak” kormányváltást akarnak elérni, az albánok a határok átrajzolásával az egész Nyugat-Balkánt át kívánják rendezni, hogy a hat országban élő, 70 százalékban muszlim nemzettársakat egy államba tömörítsék.

Forrás: hunhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések