A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migránsok vertek meg egy ellenőrt a budapesti metróban!

A police.hu közleménye szerint vasárnap két migráns bántalmazott egy BKV-ellenőrt, amikor kiderült, bírságot kellene fizetniük, mivel érvényes menetjegy nélkül utaztak az 1-es metrón. A jegyellenőr könnyű sérüléseket szenvedett.
A rendőrség külföldi állampolgárnak nevezi a támadókat. Megkeresésünkre se nem cáfolták, se nem erősítették meg, hogy bevándorlókról van szó.

A police.hu közleményében arról ír, vasárnap délután az 1-es metrón négy külföldi férfi érvényes menetjegy nélkül utazott. Az ellenőrzést végrehajtó jegyellenőr kérte őket, hogy a Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky úti megállóban szálljanak le vele, de amikor megtudták, hogy büntetést kell fizetniük, el akartak menni a helyszínről.

Előbb szóváltás, majd lökdösődés alakult ki a társaság két tagja és a jegyellenőr között, aki a földre esett és könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök mindkét férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságára állították elő és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, mely során szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések