A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megmérgezték Robert Spencert, a világ egyik legismertebb iszlámkritikusát! Mindenkinek tudnia kell, miért!

Valószínűleg egy baloldali rosszakarója csempészett valamit az italába egy izlandi étteremben múlt hét csütörtökön; súlyos állapotba került, több napig beteg volt. Összefoglaló az általa írt beszámoló nyomán.
A Jihadwatch iszlámkritikus bloggerei, Robert Spencer és Christine Williams 500 fős közönség előtt tartottak egy előadást Rejkjavíkban, „Minden, amit tudni akartál az iszlámról de nem merted megkérdezni” címmel. Az esemény után vacsorázni mentek és az étteremben hamar felismerték. Egy fiatal izlandi odalépett Spencer asztalához és közölte, hogy ’nagy rajongója’; majd egy másik ’úriember’ is kezet rázott vele és annyit mondott neki, hogy ’ba***d meg’.

Ezen izlandi köszöntés után a Jihadwatch stábja jobbnak látta elhagyni az éttermet, de a baj addigra már megtörtént. Mire visszaért a hotelbe, Spencer arca, kezei és lábai zsibbadtak, remegni és hányni kezdett és veszélyesen gyors volt a szívritmusa. Az éjszakát egy rejkjavíki kórházban töltötte.

A kórházi vizsgálat igazolta, hogy drog került a szervezetébe – ez valószínűleg az étteremben történhetett, amikor odaléptek hozzá kezet fogni, és eközben az italába ejthettek valamilyen szert.

Spencer több napig beteg volt; a feljelentés megtörtént, az izlandi rendőrség vizsgálja az ügyet. Az első számú gyanúsított nevét Spencer nem hozta nyilvánosságra, csak annyit jegyzett meg a valószínű elkövetőről, hogy a férfi Facebook oldalán „nem utalt semmi arra, hogy nagy rajongóm lett volna” és hogy a ’vezető média’ álláspontján kívül más nézetek mellett is kiállt volna.

Az eseményt a média megszokott torzításai előzték meg és követték. Például cikkeikben idéztek a kivonult kb. 50 ellentüntetőtől, de semmit sem abból, ami az előadáson elhangzott. Nem közölték azon 500 bátor izlandi egyikének véleményét sem, akik meghallgatták az előadást – ami nem kis szám, tekintve, hogy Izland csak kb. 330.000 lakosú.

Egy dolog világos – írja Spencer – a dzsihád és az iszlamizáció olyan témák, amelyek megvitatásától az izlandi politikusok és a média véleményformálói távol szeretnék tartani az izlandiakat. Ez pedig eggyel több ok arra, hogy erről a támáról mindenképpen beszélni kell.

„Megtanultam a leckét” – írja az iszlámkritikus – „a mód, ahogy a média démonizálja azokat, akik nem értenek egyet az ő irányvonalukkal, közvetlen felhívás az erőszakra. Azáltal, hogy rasszista, bigott iszlamofóbnak ábrázolnak engem és mindazokat, akik jogos kérdéseket vetnek fel a dzsihád-terrorral és a saría általi elnyomással szemben – anélkül, hogy ténylegesen meghallgatnának minket is – az izlandi és általában a nyugati média aktívan veszélybe sodorja azokat, akik ki merik fejezni ellenvéleményüket.”

Kifejtette, hogy azok a szervezetek – például a CAIR – akik időt és energiát nem kímélve ’iszlamofóbnak’ bélyegzik az iszlámot kritizálókat, célkeresztet rajzolnak a felszólalók hátára.

Baloldali hallgatók Nyugat-szerte fenyegetik meg fizikai erőszakkal a véleményüket nyilvánosan kifejtő konzervatívokat, és hisztérikus retorikával gondoskodnak ellenfeleik jó hírnevének megrontásáról. A politikusok pedig félelmükben meghátrálnak és nem hajlandók vita tárgyává tenni ezeket a kérdéseket – „ami biztosítja, hogy azok a problémák, amelyet megneveztem Reykjavíkban tovább fognak súlyosbodni Izlandon és máshol is”.

“Amikor a nácik Németországban kezdtek hatalomra kerülni, ifjú követőiket ugyanezzel az üzenettel indoktrinálták: ’aki velünk szemben áll, az gonosz; akik pedig velük brutálisan elbánnak, nagyszerű dolgot tesznek’. Ahogy ma a baloldal démonizálja ellenfeleit, pontosan ugyanehhez fog vezetni”– jósolja Spencer – „ez velem már meg is történt a gyönyörű Reykjavíkban”.

Forrás: Dzsihádfigyelő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések