A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kövér László: Győznie kell a nemzeti önbecsülésnek

Az Országgyűlés által 2012-ben elfogadott, a magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló törvénnyel a nemzeti kishitűség és a nemzeti önbecsülés történelmi viadalában az utóbbi győzelmét szerették volna elősegíteni - jelentette ki Kövér László házelnök szerdán az Országházban tartott Hungarikumok Klubja rendezvényen.
Azt kívántuk, hogy a nemzeti önbecsülés a mi időnkben ne csak csatákat nyerjen, hanem a háborút is megnyerje a nemzeti kishitűséggel szemben” – fogalmazott.  Hozzátette, hogy “ebben a hosszú ideje zajló háborúban nemcsak a magyarság önbecsülése, hanem az értéktudata is tét”.

Kövér László kijelentette: “mi magyarok a 21. században, az azt megelőző századdal ellentétben nem akarunk többé áldozatok lenni, ezért értéktudatunk védelmének egyik legeredményesebb módja, ha képesek vagyunk felismerni, gyarapítani, megbecsülni és népszerűsíteni szellemi vagy anyagi minőséget teremtő magyar alkotóerőt.”

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések