A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Janicsák Veca szakítása: megzsarolták az énekesnőt

Csütörökön derült ki, hogy a 27 éves Janicsák Veca és párja, Ábel öt év után szakítottak egymással. Ez mindenkit nagyon meglepett, hiszen van egy másfél éves kislányuk, Emma. 
Úgy tűnt, a legnagyobb boldogságban élnek. Az énekesnő a Story magazinnak elmondta, egyikük oldaláról sem tűnt fel harmadik fél és össze sem vesztek. A legnagyobb békességben szakítottak, ám azt nem akarta elárulni, pontosan mikor. Pénteken reggel Veca a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol elmondta, egy kisebb zsarolás miatt volt kénytelen felfedni titkát az egész ország előtt.

“Ez egy kicsit fel van fújva. Van olyan, hogy az embert olyan helyzetbe hozzák, amikor egy kis terrorizálásnak, zsarolásnak van kitéve. Amikor azt mondod, hogy inkább a saját szavaiddal szeretnéd elmondani, hogy legyen valamennyi kontrollod a történések felett” – utalt Veca egy újságírói megkeresésre, majd hozzátette, azért döntött úgy, hogy nyilatkozik, mert így megvédhette azokat, akiket szeret.

“Volt egy kis szerelemi cívódásunk, de hát ez normális, még fiatalok vagyunk. Van egy gyönyörű gyerekünk. Én azt gondolom, hogy szerencsés vagyok, mert ha az embernek olyan valakivel van gyereke, aki ilyen intelligenesen, ilyen normálisan tud kezelni egy ilyen helyzetet, az egy ajándék” – tette még hozzá az énekesnő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések