A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Homokos tini egy katolikus családban? Vége a botrányos sorozatnak

Két évad után megszűnik a Disney és az ABC közös sorozata, a The Real O’Neals.
A történet szerint van egy ír-amerikai katolikus család Chicagóban. Az édesanya rendkívül komolyan veszi a közösség véleményét, ám hirtelen minden összedől körülötte. Középső fia bejelenti, hogy meleg, a legidősebb anorexiás, a legfiatalabb pedig ateista.

Újabb próbálkozás arra, hogy bemutassák: a keresztények mennyire álszentek és bigottak, pedig mennyire összeegyeztethető a homoszexualitás a hittel. Úgy tűnik a megrendelőknek egy idő után elegük lett a folyamatos tiltakozásból, ezért elkaszálták a sorozat harmadik évadját.

Gúnyt űznek a kereszténységből

A genderlobbi újabb “remekművét” az Amerikai Családok Szövetsége és a Családok Kutatási Tanácsa is éles kritikákkal illette. Bojkottot hirdettek és petíciót indítottak a vallásgyalázó sorozat ellen.

A Katolikus Liga üdvözölte a döntést, már évek óta küzdöttek a sorozat beszüntetéséért. A szervezet elnöke szerint a Real O’Neals kicsúfolja a kereszténységet, és a katolicizmust támadja. Gúnyt űz a hívőkből, Amerika szerte tiltakozást váltva ki a keresztényekből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések