A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a kultúránk része - védekezett a nyolcévest erőszakoló perverz pedofil

Sokak számára érthetetlen, mi tartott tíz hónapig, hogy letartóztassák a férfit, aki a házába csalt egy nyolcéves lánykát, hogy ott megerőszakolja – azonban az is elképesztő, miként védekezik a gyanúsított.
Egy 8 éves kislány szexuális zaklatása miatt tartóztattak le egy 68 éves férfit Floridában. Noha az eset még 2016 júliusában történt, az ehhez hasonló ügyekben nagyon körültekintőnek kell lenni, és nagyon biztosan kell felépíteni a vádat, ez okozta a késlekedést – magyarázták a helyi hatóságok.

Sydney Allan Markland állítólag azzal csalta a házába a lánykát, hogy megsérült a lában azonban segítségre lenne szüksége. Letartóztatása után azzal védekezett: a lányka nagyon provokatívan öltözött fel, és tettei is azt sugallták, hogy nincs ellenére az aktus. A 68 éves férfi emellett még azzal is próbálta menteni magát, hogy abban a kultúrában, ahonnan ő származik, ez egyáltalán nem megvetendő, sőt, ez a kultúrája része – írja a WFTV híroldala.

A 68 éves Markland gyomorforgató módon indokolta perverz vágyait

Az jelenleg még nem tisztázott, volt-e Marklandnak más áldozata vagy sem, a rendőrség azonban ezt sem tartja kizártnak, miután a férfi a saját bevallása szerint is “jól ismerte a környékbeli gyerekeket”…

Sydney Allan Markland a rácsok mögött várja a tárgyalást. A bíróság nem járult hozzá, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések