A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az FBI beismerte: Adolf Hitler nem halt meg a háború végén!

Az FBI beismerte: Hitler nem lett öngyilkos a háború végén!
Az iskolában tanult történelem szerint Hitler öngyilkos lett bunkerében feleségével, Eva Braunnal együtt. Holttestüket emberei az ő parancsára lelocsolták pár kanna benzinnel, és felgyújtották, hogy a nyomokat eltüntessék. A történet szerint a holttestet a Vörös hadsereg tagjai azonosították, és ők is szállították el Moszkvába.

A szovjetekről már többször kiderült, hogy nem szavahihetőek, az amerikaiak pedig szerettek mindent eltitkolni. Lehet, hát hogy Hitlerrel sem az történt, amit a történelemórákon manapság is tanítanak?

Hitler nem lett öngyilkos, hanem elmenekült, valószínűleg Dél-Amerikába, ahová a német főtisztek nagy része menekült a háború után. A bunker udvarán a hasonmását találták meg az orosz katonák. A kiszivárgott dokumentumok szerint nem csak hogy igazak a feltételezések, hanem egyenesen az amerikai kormány is tudott róla, mi történt a Führerrel. Az FBI dokumentumai szerint a bolsevikok kérlelhetetlen ellensége elmenekült Németországból, és haláláig békében élt Dél-Amerikában.

A dokumentumok szerint nem csak Hitler és Eva Braun halála volt hamis, hanem egyenesen az amerikai hírszerzés vezetőjétől kaptak segítséget. Egy jelentés szerint az FBI pontosan tudta, hogy egy tengeralattjáró hajózott egészen a Dél-Amerikai partokig német főemberekkel a fedélzetén. Furcsa, hogy az amerikaiak hagyták, hogy a Führer nyugodtan éldegéljen az Andok lankáin.

Az 1945 nyarán Amerikában keltezett jelentés szerint egy azonosítatlan informátor egyet értett azzal, hogy menedékjogot kínáljanak fel információért cserébe.

Az argentin kormány nem csak üdvözölte a Német Birodalom vezetőjét, hanem segítette is az elrejtőzésben. Az informátor nem csak megadta azoknak a falvaknak a nevét, ahol áthaladt a korábbi diktátor, hanem hiteles és pontos leírással is szolgált Hitlerről. Az informátort soha nem nevezték meg érthető okokból mégis kellő hitelességgel rendelkezett ahhoz, hogy az FBI ügynökök higgyenek neki.

Az FBI titkolta a Führer tartózkodási helyét.

Annak ellenére, hogy a bizonyítékok szerint a tengeralattjáró valóban megjelent az argentin partoknál, több szemtanú is látott német tiszteket róla leszállni, az ügyben senki sem nyomozott.

A legmeggyőzőbb bizonyítékot azonban az oroszoknál találjuk. 2009-ig senki nem láthatta a tetemet, amit Hitlernek véltek és Moszkvába szállítottak. Akkor egy amerikai archeológus DNS mintát vehetett a koponyából. Az eredmény szerint a minta nem egyezett a holttest további maradványaival, és Eva Braun DNS-e sem egyezett a családi DNS-ével.

A nagy kérdés: de akkor kit őrizgettek az oroszok hosszú évekig Moszkvában?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések