A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A világ legszebb gyermekei között versenyezhet a berényi óvodás

A világ legszebb gyermekei között állhat kifutóra a négyéves jászberényi Menyhárt Lola. A Little Miss Hungary 2017-es mini korcsoportjában elért első helyezésével nyílt lehetősége arra kishölgynek, hogy idén nyáron Bulgáriában, a világszépe választáson Magyarországot képviselje.
– A család nem is tudott a dologról, egy hirtelen ötlettől vezetve küldtem el lányom nevezését a Bartalovics Ildikó szervezte Little Miss Hungary szépségversenyre – emlékezett vissza a történtekre Lola édesapja, Menyhárt Gábor.
– Csak akkor szóltam a lányoknak, amikor a fényképek alapján már beválogatták és a következő héten indulni kellett a fővárosi versenyre.

– Korábban soha nem készült profi kép kislányunkról, csak családi fotóink voltak, nem is járt semmilyen modellképzőbe – tette hozzá az édesanya Menyhártné Urbán Andrea.
– Magunk is meglepődtünk, hogy Lola mennyire élvezte már az előválogató fotózáson azt a nyüzsgést, azt a miliőt, ami bennünket fogadott. Mindenesetre az előválogatót megnyerte januárban, amivel nemcsak egy oklevél, illetve korona járt, de lehetőség is arra, hogy a „Királynőképző” táborában részt vegyen.

– Színpadi mozgást, beszédtechnikát, a versenyeken alkalmazott etikettet tanultak a gyerekek játékos formában – mondta Gábor.
– Maga a szépségverseny is több fordulóból állt áprilisban. Az utcai vagány stílusú ruháktól a koktélruhákig számos összeállítást kellett magukra öltenie a gyerekeknek. Mindezek alapján összesítették az eredményeket és kiválasztották a negyven döntős versenyzőt. Lola pedig ezen a megmérettetésen is sikeresen túljutott – tudtuk meg az édesapától.

Míg a szülőkkel beszélgettünk a család otthonában, kislányuk játékkonyhájával, babáival játszott közvetlenül mellettünk, közben pedig jóízűen falatozta a kis asztalkára helyezett eperszemeket. Néha ránk nézett, elmosolyodott, amikor pedig a bemutatókról beszélgettünk megjegyezte, hogy „sokat játszottunk”, és a „koronával is lefotóztak bennünket”.

– Ez volt az, ami miatt nem volt ellenünkre, hogy folytassuk a versenyt – mondta Andrea.
– Az, hogy Lola valóban játékként tudta befogadni mindazt, ami eddig történt vele.

– Már az elején eldöntöttük – erősítette meg az édesapa –, hogy egyetlen pillanatig sem fogjuk erőltetni ezt az egészet. Amíg Lola élvezi a dolgot, addig csináljuk, viszont, ha már terhesnek érzi a feladatokat, akkor egyszerűen kiszállunk belőle.

A Little Miss Hungary döntőjét május 3–7. között, Siófokon tartották meg. Itt is több ruhában kellet felvonulnia a királynőjelölteknek. Nagy sikert aratott Lola a jászsági népviseletben, vagy épp a báli ruhában.

Augusztusban lesz majd a világbajnokság Bulgáriában

– Korcsoportja győzteseként, mint Mini Miss Hungary 2017 Királynője végzett, ennek alapján pedig a Modell- és Beauty (Szépség) Kategóriában indulhat korosztálya versenyén az augusztusban Bulgáriában rendezendő világbajnokságon – sorolta az eredményeket és a következő időszak eseményeit Andrea.

– Addig pedig továbbra is járunk a felkészítő tanfolyamokra, illetve kislányunk továbbra is a berényi Központi Óvoda Katica csoportjában tölti a mindennapjait.

Forrás: szoljon.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések