A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros titokban besunnyogott Junckerhez, hogy Orbán ellen uszítson! Megdöbbentő, mire utasították a magyar médiát!

A nyílt társadalmat és a nyilvánosságot kerülve besunnyogott az Európai Bizottság épületébe Soros György nemzetközi spekuláns, hogy ott Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozzon egyeteme, a CEU ügyében.
Mint a tűztől, úgy félt Soros György Brüsszelben a sajtótól és a nyilvánosságtól, aki a főbejáratot messziről elkerülve, a mélygarázs felől érkezve randevúzott CEU-ügyben Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével.

A tőzsdecápát egyik magyarországi, nemzetközi médiumok sem kérdezhették, Sorost le sem fotózhatták, a Juncker-Soros kézfogáson Magyarországról csak az RTL Klub lehetett jelen. így csak a kereskedelmi televízió kaphatta lencsevégre az egyeteme miatti aggódásba csomagolt, a magyar kormányra és Orbán Viktorra nagyon dühös Soros-féle ábrázatot…

Kiderült, Soros, mint a Nyílt Társadalom Alapítvány létrehozójaként és Juncker régi barátjaként találkozott az EB elnökével, akivel 1995 óta ismerik egymást, és a megbeszélésen a CEU ügye mellett Ukrajna is napirendre került.

Hiába próbáltuk megtudni, választ nem kaptunk azon kérdésünkre, hogy Soros mit kért Junckertől a CEU-val és Magyarországgal kapcsolatban.

A bizottság szóvivője az egyeztetés utáni sajtótájékoztatón ugyanakkor visszautasította Orbán Viktor miniszterelnök tegnapi kritikáját, azzal kapcsolatban, hogy az EU vezetői miért fogadják Soros Györgyöt. A szóvivő szerint ugyanis csak Junckeren múlik, hogy kivel találkozik és kivel nem.

“Régóta ismeri egymást Soros és Juncker, nincs semmi drámai egy ilyen találkozóban” – mondta a szóvivő, aki azok alól a kérdések alól is kibújt, hogy szerinte spekuláns-e Soros.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések