A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Németország a fertőzött migránsokat akarja Európában szétosztani! Megdöbbentő leleplezés!

A CDU egyik vezető politikusa azzal fenyegetőzik, hogy amennyiben az Európai Unio többi tagállama nem hajlandó tőlük menekülteket átvenni, akkor kevesebbet fognak fizetni a közös EU-s költségvetésbe.
Merkel pártja, a kereszténydemokrata CDU egyik vezetője, Julia Klöckner a német Bild Zeitungnak azt mondta, hogy ha nem lesz kötelező érvényű megegyezés az EU-ban az átveendő menekültekről – azaz kvótarendszer –, akkor Németország kevesebbet fog befizetni a közös EU-kasszába.

Természetesen eközben nem felejthetjük el azt a korábbi „gesztust”, melyet Merkel gyakorolt a menekültek felé, és amely a migránsokat arra ösztönözte, hogy célországként tekintsenek Németországra. Éltették is Merkelt, ezekre a képekre talán mindenki emlékszik.

A katonai szakértők nem véletlenül „kongatták a vészharangot” akkor, amikor arra figyelmeztettek, hogy a migránsokkal együtt potencionális terroristák is beszivárognak az Unió területére.

Egyre több a fertőzött migráns

Az ATV beszámolója alapján Milojka Kolar Celarc szlovén egészségügyi miniszter szerint egyre többen érkeznek betegen a határra. A legtöbben vírusos fertőzéssel, kiszáradtan és fejfájással érkeznek, de akadnak közöttük bárányhimlősök, hepatitiszesek, valamint gyakori a bőrbetegség és a viszketegség is – mondta.

Kiszivárgott olyan információ is, hogy Németország a beteg egyéneket akarja “továbbpasszolni”, az erősebbeket, értelmesebbeket (már ha van ilyen?!) pedig az országban tartani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések