A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betegszállító szélvédőjébe csapódott egy rosszul rögzített létra – Balesetek az elmúlt 24 órában

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 
A 491-es számú főúton közlekedett Tunyogmatolcs felől Győrtelek irányába egy 28 éves mátészalkai férfi az általa vezetett személygépkocsival 2017. április 26-án. A főút egyik útkanyarulatában a gépkocsi tetején szállított létra – feltehetően a nem megfelelő rögzítés miatt – a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávban közlekedő betegszállító jármű szélvédőjének csapódott. A baleset következtében a betegszállító járműben az hátsó ülésen utazó 47 éves tiszabecsi férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A 471-es számú főúton személygépkocsival közlekedett egy 37 éves nyírmeggyesi férfi 2017. április 26-án 22 óra 30 perc körül Mátészalka felől Nyírmeggyes irányába. Feltehetően a gépkocsivezető figyelmetlenségéből eredően a gépkocsi lesodródott az úttestről és a vízelvezető árokba hajtott. A gépkocsiban egyedül utazó járművezető a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Nyíregyházán a Kállói úton közlekedett 2017. áprilris 27-én személygépkocsival egy 45 éves nyíregyházi nő, aki az egyik útkereszteződésnél balra szándékozott kanyarodni. A gépkocsivezető kanyarodása során feltehetően nem biztosított elhaladási elsőbbséget a balról érkező autónak, melynek következtében összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések