A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Váratlan leleplezés! Így hazudnak Európának a migránsok!

Rekordszámú ügyfelet fogadott egy kaliforniai klinika az elnökválasztás utáni hónapokban. Mint kiderült, a tetoválások eltávolításra specializálódott intézményben azért lett rengeteg migránspáciens, mert azok attól félnek, hogy a bevándorlási hivatal a varrásaik alapján azonosítani tudja őket.
Egy amerikai portál nemrég beszámolt arról, hogy az amerikai elnökválasztás után egy kaliforniai klinikán megduplázódott azoknak a pácienseknek a száma, akik azért jelentkeztek be hozzájuk, hogy megszabaduljanak a tetoválásaiktól.

A cikk azt állítja, az illegális bevándorlók, illetve feketemunkából élők azért döntenek a varratok eltüntetése mellett, mert félnek a kiutasításoktól.
Az egyik klinikán dolgozó munkatárs szerint egészen az őszi választásokig az volt a jellemző, hogy a páciensek leginkább az egykori szeretőik nevétől szerettek volna megszabadulni, de az is egy fontos indok volt például, hogy a munkahelyi elvárások miatt kell eltávolítani a varratokat a szemmel is látható felületekről.

Az utóbbi időszakban azonban 180 fokos fordulatot vett az egész biznisz – erősítette meg az amerikai portál értesüléseit a dolgozó.

A lap ugyanakkor hozzátette: nincs bizonyíték arra, hogy az amerikai hatóságok a tetoválások alapján azonosítanák az illegális bevándorlókat, ugyanakkor a bűnözői háttérrel rendelkezőkre nézve valóban komoly veszélyt jelentenek a varratok.

forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések