A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rosie Huntington-Whiteley a legcsinosabb kismama - a babarózsaszínt neki találták ki

A 29 éves topmodell majd kicsattan, még a több órás repülőút után is kifogástalanul festett.
Rosie Huntington-Whiteleynak már komoly pocakja van, ennek ellenére sem hagy ki olyan eseményeket, mint a Szöuli Divathét. A több órás repülőút, mely egy nem várandós nőt is megviselne, láthatóan a manökennek meg sem kottyant, teljesen kisimultan libbent be az eseményre.

Ott pedig minden szem rá szegeződött, hiszen babarózsaszín, fodros ruhájában olyan volt, mintha egy kismama divatlap címlapjáról lépett volna le. A bézs magassarkúval és szintén rózsaszín kézitáskával kiegészítve szettje kifogástalan volt, egyértelműen ő az év legcsinosabb várandós sztárja.

Rosie és vőlegénye, Jason Statham nagyon boldogok, hogy végre családot alapítanak, már régóta tervbe volt véve, a manöken már két évvel ezelőtt is a gyermekvállalásról mesélt az EDT magazinnak.

“Ötletem sincs, hogy mi fog történni, de érdekes lesz rájönni, nem? Semmi sem lesz tökéletes, az egyszer biztos!” -nyilatkozta 2015-ben a modell.

Forrás: people.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések