A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor: Idén meg kell állítanunk Brüsszelt!

Komoly csata lesz Brüsszellel, ezért hívja konzultációra az embereket a kormány, mert saját erejéből nem tudja visszaverni a támadásokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Orbán Viktor szerint túl sok álláspont van az Európai Unióban, túl sokfelé húznak a lovak.
“EURÓPA EGYRÉSZT MÉG MINDIG A VILÁG LEGJOBB HELYE, MÁSRÉSZT HANYATLÁS ÉS KIHÍVÁS ELŐTT ÁLLUNK. HA NEM VÁLTOZTATUNK, EURÓPA ELVESZÍTHETI JELENTŐSÉGÉT”
– fogalmazott. A pálya, amin vagyunk, rossz- tette hozzá. Magyarország megvédte a saját és Európa határait is.
“SZERÉNYNEK KELL LENNI, DE HA EURÓPA HATÁRAI MA VÉDETTEK, ABBAN NEKÜNK, MAGYAROKNAK FONTOS SZEREPÜNK VOLT”
– jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő közölte: ebben az évben fontos, hogy Brüsszelt megállítsuk. Öt komoly témakör van, amelyben meg kell védeni érdekeinket, ehhez nemzeti egységre is szükség van, ezért “nemzeti konzultációt fogok indítani” – mondta Orbán Viktor. A témák között említette a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtés megvédését, a migráció kérdését, továbbá a külföldi szervezetek átláthatóvá tételét. A migrációval kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette: Magyarország megvédte a saját és Európa határait is.
“SZERÉNYNEK KELL LENNI, DE HA EURÓPA HATÁRAI MA VÉDETTEK, ABBAN NEKÜNK, MAGYAROKNAK FONTOS SZEREPÜNK VOLT”
– emelte ki.Azt, hogy a tranzitzónák miatt Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indít-e Magyarország ellen, nem lehet tudni, de egy biztos: ezzel a nálunk jóval gazdagabb országok érdekét is védjük és kiszűrjük a terroristákat.
“MAJD A SOROSÉK JÓL MEGTÁMADNAK MINKET, DE MEGPRÓBÁLJUK MAJD AZT A MECCSET MEGNYERNI”
– mondta. Hozzátette:
“NEKEM AZ A DOLGOM, ARRA TETTEM LE AZ ESKÜT, HOGY AZ ALKOTMÁNYT MEGTARTOM”.
Forrás és fotó: MTI, Hirado.hu

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések