A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazaküldték a 16 éves lányt az orvosok – 48 óra múlva már halott volt

Agyhártyagyulladásban hunyt el a 16 éves Isabel Gentry, csak 48 órával azután, hogy az orvosok hazaküldték egy bristoli kórházól.
A gyalogolni is alig bíró lány ekkor azt mondta az anyukájának: „Nem hiszem el, hogy hazaküldtek, olyan betegnek érzem magam”. Ekkor már egy ideje komoly fejfájással, hányással és ájulással küszködött. Pedig Isabel anyukája a kórházban odaadott a lány iskolájától jött levelet, amelyben agyhártyagyulladás kialakulására figyelmezettnek, de az orvosok hazaküldték Isabelt, hogy csak valamilyen vírusos megbetegedése van.

De már előtte a két kiérkező mentős is csak vonakodva vizsgálta meg, pedig ekkor már kiütései is voltak. Azt mondták, gyomorrontása lehet a lánynak.

Otthon viszont annyira leromlott a 16 éves állapota, hogy már kommunikálni sem tudott. Az első látogatás után 24 órával már újra a kórházban volt a lány, azonnal az intenzív osztályra került. Még 24 órával később pedig elhunyt a fiatal lány. Csak két nappal korábban még viccelődve azt írta Twitter-oldalán:
LOL, TUDTAM, HOGY VALAMI KÉSZÜL. DE ARRA NEM SZÁMÍTOTTAM, HOGY MENTŐAUTÓVAL SZÁLLÍTANAK MAJD KÓRHÁZBA, MEKKORA MÁR.
A lány halálát a kórház azzal magyarázta, hogy Isabel tünetei nem voltak tipikus agyhártya-gyulladásos tünetek, ezért nem ismerték fel. Így, amit tettek, az megfelelő volt.

Nyomozás folyik az ügyben – írja a borsonline.hu.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések