A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hallgat Szilágyi János az átvert nyugdíjasok ügyében

Egy éve robbant ki a botrány a Szilágyi János által reklámozott biztosító társaság ügyében, akiket 63 millió forint befizetésére szólított fel a versenyhivatal. 
A vád szerint valótlan állítások hangoztak el a reklám szpotokban, amelyekkel félrevezették a szolgáltatásokat igénybe venni szándékozó nyugdíjasokat,írja a ripost.hu

A 4Life Direct Kft. vezetősége annak idején bejelentette, hogy fellebbezni fognak az ügyben, mivel az álláspontjuk szerint helyesen jártak el. 

Arról nincs információnk, hogy a fellebbezési kísérlet sikerrel járt-e, azonban felkerestük Szilágy Jánost, hogy megtudjuk, ennyi idő távlatából van-e bármi hozzáfűznivalója a történtekhez, esetleg érez-e bármiféle felelősséget a cég hitelesnek szánt reklámarcaként. 

Ám a köztiszteletben álló médiaszemélyiség a ripost.hu megkeresésére mindössze ennyit reagált: “Én önöknek nem kívánok semmit mondani…”

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések