A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debrecen: Heteken belül indul a munka az Árpád téren

Ahogy várható volt, többször szóba került a csütörtöki közgyűlésen a forgalomátszervezés. 
Egy hónapon belül elkezdődik a város egyik legforgalmasabb csomópontjának, az Árpád tér-Nyíl utca kereszteződésének átalakítása – erősítette meg Papp László polgármester (Fidesz-KDNP) a csütörtöki közgyűlésen. Ez lesz a főpályaudvar építése miatti új közlekedési rend egyik sarokpillére, ami révén az önkormányzat reményei szerint gyorsulhat ott a forgalom. A már korábban közöltek szerint a Nyíl utcáról a Kassai útra való kikanyarodást segítenék. A munkák során egy plusz sávot alakítanak ki, az átépítés alatt nem zárják le a csomópontot – emelte ki a városvezető. Miután a munkák a Magyar Közút által fenntartott utat érintenek, az önkormányzat konzorciumot köt a társasággal. A sürgősséggel beengedett előterjesztést megszavazták a képviselők.

A több mint két órás ülés napirendjéről levették a reformáció évfordulójának emléket állító alkotásról szóló előterjesztést. Tárgyalták viszont Uzonyi Attila ezredes, városi rendőrkapitány beszámolóját, amit aztán elfogadtak. A városatyák zárt ülésen határoztak az idei város napi kitüntetettekről - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések