A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérengzés az iskolában

A csupán 17 éves fiú otthonról szerzett fegyvert, hogy gyilkolhasson. Megvárta a csengőszót, és támadott.
Azzal vádolnak egy ohiói tizenévest, hogy rálőtt egy osztálytársára, majd amikor meglepődve látta, hogy a megtámadott gyerek életben van, bocsánatot kért tőle, átadta neki a fegyvert és arra kérte, hogy ölje meg.
Te nem haltál meg!
– mondta a 17 éves gyanúsított, amikor látta, hogy áldozata életben van. Ezután a saját homlokára szegezte a fegyvert, a 16 éves Logan Cole-t pedig arra kérte, húzza meg a ravaszt. Cole azonban nem tette meg – írja az MTI. A meglőtt diákot a columbusi gyermekkórházban kezelik, állapota stabil. A lövésektől megsérült egy másik diák is.

A támadó péntek hajnalban az édesanyja hálószobájából lopta el a fegyvert és a töltényeket, majd betette az iskolatáskájába egy katonai mellénnyel és egy álarccal együtt.

Reggel a húgával ment iskolába, ott a mosdóban megvárta, amíg egyedül lesz, majd az egyik fülkébe zárkózva összeszerelte a fegyvert, imádkozott, felvette a mellényt és a saját készítésű maszkját, amelyre az anarchia jelét és egy káromkodást írt. Megvárta, míg megszólal a csengő, kijött a fülkéből, meglátta Cole-t és kétszer rálőtt. Ezután belőtt két tanterem ablakán, majd visszament a mosdóba, ahol látta, hogy Cole életben van.

Ahogy meghallotta a közeledő igazgató hangját, visszament a fülkébe, levette a mellényt, a fegyvert a padlóra tette és arrébb rúgta. Az igazgató a mosdóban találta meg a fiút: a padlóra szorítva tartotta, amíg a rendőrök ki nem értek.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések