A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási botrány! Felháborító indokkal ússzák meg a nőket megerőszakoló migránsok a büntetést!

Szinte egyidejűleg jelent meg a német nyelvű sajtóban két olyan eset is, amelyekben felmerül a gyanú, hogy migránsok követtek el szexuális bűncselekményt. A bizonyítás nem lesz egyszerű, a támadók könnyen megúszhatják.
Egy 13 éves német kislány két barátnőjére várt  a wolfsburgi pályaudvaron, amikor odalépett hozzá egy két méter magas férfi, megragadta a gyermek kezét, és elrángatta egy félreeső sarokba. A támadó itt állítólag megpróbálta megfogdosni és megcsókolni a diáklányt, akinek szerencsére az utolsó pillanatban sikerült elmenekülnie, bár a férfi utána futott. A kislány végül azzal szerelte le a molesztáló férfit, hogy azt ígérte neki, hogy másnap délután három órakor ugyanott találkoznak majd.

A Bild című német napilap által Lisanak nevezett gyermek hazaérve elmesélte szüleinek, hogy mi történt vele, ezután habozás nélkül értesítették a rendőrséget. A hatóságok csalinak használva a lányt másnap visszatértek a megbeszélt időpontban a helyszínre, ahol a feltételezett zaklató is megjelent. A rendőrség azonnal lecsapott a gyanúsítottra, akiről kiderült, hogy egy 34 algériai férfiről van szó. Térfigyelő kamera nem rögzítette az esetet, így a kislány szavain kívül semmilyen bizonyíték nincs az őrizetbe vett támadó ellen.

Afgánok erőszakoltak meg egy osztrák nőt

Egy 24 éves osztrák nő azt állítja, hogy három afgán származású migránsment fel a lakására, ahol ketten megerőszakolták, a harmadik személy pedig végignézte az egészet. A háromezer fős település lakóit megrázta az eset. Az áldozat feljelentést tett egy 19 és egy 24 éves afgánférfi ellen nemi erőszak vádjával. A rendőrségnek nem sokkal az eset után sikerült is őrizetbe venni a fő gyanúsítottakat, akik elismerték: jártak a nő lakásán, sőt azt sem tagadják, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek vele, de szerintük szó sem volt erőszakról, a fiatal nő maga hívta fel őket a lakására.

Az ügyészség nyomozást indított az ügyben, de nem lesz könnyű dolguk megállapítani, hogy valóban nemi erőszak történt-e, mivel két  állítás áll egymással szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések