A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nincs tovább! Az integráció megbukott! Minden eddiginél brutálisabb migránstett!

Rómában egy tunéziai migráns fizetés helyett borotvával sebesített meg egy kereskedőt két sörért. Letartóztatták.
A római rendőrök letartóztattak egy tunéziai származású migránst, aki a szó szerint megvágott az arcán egy kereskedőt. A támadást közvetlenül azután követte el a külföldi, hogy visszautasította két sör kifizetését az áldozat üzletében. Amikor a kereskedő kérte a 3 eurót az italokért, a migráns azon nyomban nemet mondott, és először a borotvával sújtott le rá, aztán meg az ökleivel. Szerencsére a közelben volt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki gyors elsősegélyben részesítette az áldozatot, majd üldözőbe vette a támadót, akit rövid idő után sikerült beazonosítani. Ekkor a rendőr erősítést hívott, és a kollégái segítségével letartóztatta a tunéziait. A migránsnak, akinél drogot is találtak, a kereskedő ellen elkövetett súlyos testi sértésért kell felelnie.

Olyan dolgokat követnek el ezek a muszlim világból jött “menekültek”, amelyek eddig Európában ismeretlenek voltak. Nagyon nagy éberségre van szükség mindenki részéről, akinek csak az útjába akadnak, mivel ennyire kiszámíthatatlan a viselkedésük a mi kultúránk szempontjából. Az ő észjárásuk egészen mást, mint a miénk, és most a védelmünk érdekében nagyon óvatosnak kell lennünk velük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések