A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bono az Európa Parlamentben: fantasztikus, hogy Európa összeolvad Afrikával

Az U2 legújabb turnéja előtt Bono, az U2 frontembere és társalapítója egy cikkel jelentkezett a német Frankfurter Allgemeine lapban.
Bono a cikkben, amely alapvetően egy “szerelmes levél az EU-nak”, szigorúan bírálja a nacionalistákat és a “szélsőségeseket”. És ezzel egyidejűleg bejelentette, hogy a zenekar minden koncertjén az EU-zászlót fogja lobogtatni.

Bono-t néhány napja az Európai Parlamentbe is meghívták ahol kifejtette politikai nézeteit. Szerinte az emberek félnek a nacionalizmustól és izgatottan várják az internacionalizmust. Beszélt az afrikai népességrobbanásról is. Szerinte ez a legfantasztikusabb dolog a világon.

“Megértem az emberek nyugtalanságát az illegális bevándorlás kapcsán, de fantasztikus lehetőségeket látok a szomszédos kontinensen történtekben.” – jelentette ki.

Szerinte az Európaiaknak a testvéreiknek kell tekinteniük az afrikaiakat és együtt kell átvenniük a világ irányítását.

“Míg Amerika felsőbbrendűnek tekinti magát nekünk egy asztalhoz kell ülnünk Afrikával, egyenlőnek kell lennünk és át kell venni a világ irányítását” – mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések