A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ásványvíz gyártó cég elnöke nem engedné, hogy ingyen lehessen vízhez jutni, lezáratná a kutakat

Megindult a nagyvállalatok “vízháborúja” a megmaradt Földi vízkészletekért. Bedobozolják, hogy aztán méregdrágán adják el akkor, mikor majd az egész világ szomjazik!
Mit is mondott a Nestlé egykori vezetője? olyan vérlázító dolgot, aminek a hallatán az ember zsebében kinyílik a bicska…

A Monsanto és a Nestlé szilárdan ugyanabban a csapatban játszanak…

A Nestlé több mint 1.000.000 USD-t adományozott a Kaliforniában megszülető “GMO-kat tartalmazó ételek felcímkézése mozgalom” elleni harcra.

Ráadásul a vezérigazgatója azt állította, hogy 15 év alatt senkiben semmilyen kárt nem tett a génmanipulált ételek fogyasztása.

A Nestlé gyakorlatilag átvette a vízellátás irányítását Dél-Afrika, Etiópia és Pakisztán nagy részein, így ezen országok lakói a víz hiányában megbetegszenek és végül meghalnak. Az érintett falvak tiszta víz hozzáférési kérelmei süket fülekre találnak.

A víz egy árucikk, és nem alapvető emberi jog ???

A szegények, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek ezeknek a vállalatoknak, a pénz hiánya miatt szomjan fognak halni?

A korábbi elnök-vezérigazgató, most a legnagyobb élelmiszer-gyártó vállalat elnöke a világon: Peter Brabeck-Letmathe véleményét idézzük:
“…a föld összes vízkészletét, minden csepp vizet a bolygón privatizálni kell- senki sem kap belőle, ha nem fizet. “
Jelenleg ott tartunk, hogy a Föld természeti erőforrásaiért zajlika küzdelem, különféle pénzügyi hadszíntereken, és a jog sakktábláján nem véletlen, hiszen a nagyvállalatok, és a mögöttük álló háttérhatalmi világelit már a nem túl távoli jövőben bekövetkező apokalipszisre készül, legalábbis arra az időszakra, amikor komoly gond lesz a világ népességének élelmiszerrel és vízzel való ellátása.

Az kerülhet hatalmi pozícióba, aki a természeti erőforrások privatizálását megteszi addigra, azaz felvásárol, és kisajátít mindent.

Így többek között a világ hatalmasságainak, így a Rothshcildek kezébe kerülhetnek a vízcsapok: szó szerint.

Már most is vannak törekvéseik arra vonatkozóan, hogy a Nestlé mögött álló háttér-szervezetekkel együtt hatalmas víztározókat hozzanak létre.

Vagyis a jövőben ők rendelkeznek majd a bolygó iható vízkészletének jelentős részével, és nem fogják ingyen adni, hiszen ami hiánycikk, annak mindig jelentősen emelkedik az ára…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések