A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mit vártatok, magyarok? Ugyanennek a nyugatnak köszönhetjük Trianont!

Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apony gróf jósolt nyugatnak:
Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták.
Elszakították a nyugati nagyhatalmak Magyarország területének 2/3-át. Csonkolás, szinte visszavonhatatlan tragédia. Tort ülnek felettünk, lassan 100 éve ott nyugaton. És most újra ünnepelnek. Történelem volt tegnap: mint Apponyi gróf úgy állt Orbán Viktor az EP kivégzőosztaga előtt.

Most még “csak” jelentéseket készítgetnek, “elítélgetnek” minket, aztán majd kirúgnak innen, meg onnan, majd megvonják a pénzeket, aztán ha tovább “renitenskedünk”, akkor majd létrehoznak egy Európai Hadsereget és mondjuk bevonulnak hozzánk, csak úgy barátilag, mert nem akarunk bevándorlóország lenni!

MAGYAROK! SEMMI SEM VÁLTOZOTT! Ébresztő! Nekünk nincs helyünk a nyugaton, nekünk itt középen, Közép-Európában van a helyünk, ott dögöljön meg a nyugat ahol van, migránsostul, Trianonostul. Az ítélet hamarosan eljön, amit Apponyi gróf jósolt nyugatnak:
Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyar Hazám sírját megásták
Egyébként pedig idézzük Széchenyit:
Magyarország nem volt, hanem lesz

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések