A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón a Gripenek akciója - a paksi atomerőművet védték berepülő kisgépektől

Egy solti lakos vette videóra a csütörtök este Pakson történt vadászgépes akciót.
Solti olvasónk, Gudmon Hanna vette videóra a csütörtök esti - eléggé ijesztő - repülőgépes akciót. Mint megírtuk, egy kisrepülőgép engedély nélkül lépett be az atomerőmű légterébe, ezért riasztották a kecskeméti vadászgépeket.

Az első videón az a kisrepülő látszik, amelyikre a paksi légtérben figyeltek fel. A másik kettőn pedig a megdöbbentően alacsonyan szálló vadászgépek.


Az RTL Híradó beszámolója szerint egy szúnyogirtást végző gép repült az erőműhöz közel. A riasztott vadászgépek ezt követően szálltak el a város felett, az ott lakók szerint igen alacsonyan és hatalmas zajjal, amitől sokan megijedtek. A rendőrség a szúnyoggyérítést végző céggel szemben eljárást indított a légiközlekedés biztonsági szabályainak megsértése miatt. A cég szerint rendelkeztek az engedélyekkel, és hasonlóan jártak el, mint korábban. Az erőmű szerint az eset mutatja, hogy megfelelően védik az erőművet.

VIDEÓ: Az RTL Híradó két beszámolója


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések