A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádat emeltek a Dózsa György úti gázoló volt barátnője ellen

Barátnőjével vertek össze egy fiatal lányt.
A Dózsa György úti balesetet okozó M. Richárd volt barátnője, K. Szilvia tavaly nyáron durván bántalmazott egy fiatal nőt a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton.

A nőnek bántalmazásért és azért kell felelnie, mert közzétette a verekedésről készült videót. Barátnője bűnsegédnek számít – írta a Bors.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapnak azt mondta: személyes konfliktus miatt vártak a később megvert nőre lakása előtt. Amikor megérkezett, egyikük rátámadt. Hajánál a földre rántotta, majd többször ököllel próbálta ütni a védekező lány fejét. A nyakára is rálépett, miközben a haját húzta. Barátnője a verést végig rögzítette mobiltelefonjával és a megvert lány segítségére igyekvő embereket feltartóztatta.

A felvételt közzétették. Az ügyészség a gázoló exe ellen garázdaság, könnyű testi sértés és személyes adattal visszaélés miatt emelt vádat, míg társa a vád szerint ugyanezen bűncselekmények bűnsegédje.

Az eljárást a Pesti Központi Kerületi Bíróság folytatja le.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egyébként pár héttel ezelőtt augusztus 21-ig meghosszabbította a Dózsa György úti gázoló házi őrizetét, nyomkövetőt kell viselnie. A tragikus baleset tavaly május 15-én délután történt. Két autó karambolozott a Kassák Lajos és a Dózsa György út találkozásánál, és az egyik jármű az ütközés erejétől belerohant a buszmegállóba. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a fehér kabrió nagy sebességgel rohant bele a másik, éppen kanyarodó Citroën oldalába, amely így a várakozók közé csapódott. A balesetben a Vízművek két munkatársa vesztette életét - emlékeztet a 24.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések