A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sosem látott mennyiségű hajó a Kékszalagon - az egyik csapat ráadásul élőben közvetít menet közben

Július 26-án kezdődik a Balatonon Európa legnagyobb nemzetközi távolsági tókerülő túraversenye, a Kékszalag. A szervezők több mint hatszáz hajót várnak a Balatonra, ami, tekintve, hogy szerda délig már több mint 500 hajó nevezett, nem is lehetetlen.
A jubileumi, 50. Kékszalag Erste Nagydíj csütörtökön 9 órakor rajtol Balatonfüredről, a vitorlásoknak Balatonkenese, Siófok és Keszthely érintésével több mint 150 kilométert megtéve kell visszaérkezniük Balatonfüredre. Nevezni még szerda este 10 óráig lehet.

Külön érdekesség, hogy a versenyről az egyik csapat folyamatosan tudósít majd a Facebookon. Az 50. kékszalagon ugyanis a We Love Sailing csapata is elindul, Jasper Gábor többszörös bajnok kormányos vezetésével. A hatfős, gyakorlott csapat tagjai jó eredményre számítanak.

We Love Sailing

We Love Sailing. 397 likes · 199 talking about this. Csapatunkkal az a célunk, hogy minél több olyan embereknek mutassuk meg a vitorlázás élményét, akik korábban még sosem hajóztak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések