A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megvan az időpont - Ekkor lesz Luxus Vivi polgári esküvője

Jön a folytatása az álomesküvőnek.
Mesébe illő esküvője volt múlt héten Vasvári Viviennek, a Feleségek luxuskivitelben egyik főszereplőjének. A VIASAT 3-on futó polgárpukkasztó sorozat 2. évadába már nem fért bele Luxus Vivi fényűző ceremóniája, viszont bárki részese lehetett a frigynek a Petőfi-téri Ortodox Templomban, ahol az egyházi szertartást tartotta a pár.


"Nagyon köszönjük a családunknak-rokonainknak-barátainknak, hogy eljöttek! (...) Külön köszönöm a kedves rajongóimnak, hogy ott voltak! Nagyon aranyosak voltatok. Nem utolsó sorban, köszönjük a rengeteg gratulációt és a jókívánságokat" - írta gyönyörű esküvői fotóihoz az Instagram oldalán a már tényleg luxusfeleség.


Az egyházi szertartás még csak a kezdet volt. Most szombaton folytatódik Vasvári Vivien luxusesküvője, ami valódi grandiózus bulit ígér:
"Elkezdődött a készülődés... Alig várom, hogy szombat legyen! Hiszen akkor lesz a polgári esküvőnk és a barátokkal a nagy lagzi... Nagyon nagy buli lesz... Készüljetek!
- fogalmazott a szőke üzletasszony.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések