A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a barát! Titokban megműtötték a magyar rádióst

Így van most.
Hosszú várakozás és több egészségi probléma leküzdése után megműtötték Boros Lajost, minden bizonnyal több hónapos rehabilitáció vár rá - írja a Blikk.

Még az év elején derült ki, hogy komoly szívproblémákkal küzd a rádiós műsorvezető: kivizsgálások sora után megállapították, hogy két szívbillentyűjét is meg kell operálni.

Az operáció sikerét barátja és kollégája, Voga János megerősítette.
– Végre elvégezhették a régóta indokolt műtétet Lajoson. Most az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön, sok pihenésre van szüksége. Nincs is nála telefon, hogy senki ne zavarhassa – nyilatkozta az AcNewsnak. A Blikk is megkereste Vogát, ám nem akart nyilatkozni. A lap megtudta, hogy egykori kollégája, Bochkor Gábor is próbálta elérni, ő is aggódik az állapota miatt.
Egyelőre további részleteket nem lehet tudni, orvosa elhárította érdeklődésünket, Boros mobilja pedig a Blikk megkeresésekor ki volt kapcsolva.

A műtéten tehát túl van Boros Lajos, de hosszú rehabilitáció vár rá.
– Manapság nagyon fejlett kardiológiai módszerek vannak, de a szívbillentyű-operáció azért kockázatos – árulta el dr. Kóczán István belgyógyász kardiológus, a Blikk orvos szakértője. – A beteg állapotától függ, hogy a sikeres műtét után meddig tart a felépülés. Az biztos, több hónapos egy ilyen rehabilitáció.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések