A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarországon lesz ismét Terminátor Schwarzenegger

A Terminátor 6. stábja a holnapi napon kezdi meg a forgatásokat Magyarországon.
A produkció két hónap spanyolországi filmezés után a komáromi volt Nokia-gyárban lát munkához a szívműtétje után visszatérő Arnold Schwarzeneggerrel az élen. A sorozat legújabb epizódjának nagy durranása a legendás amerikai akcióhős színész visszatérése lesz egykori kolléganője, a Sarah Connort alakító Linda Hamilton mellett.
A hatodik részt James Cameron jegyzi producerként és forgatókönyvíróként, az alkotók pedig igyekeznek a rajongókat kárpótolni a széria korábbi darabjainak sikertelenségéért.
Ezért a Terminátor 2 folytatása lesz az új rész, a többi epizódot figyelmen kívül hagyva. Schwarzenegger egyébként jövő héten érkezik meg Budapestre. Svarci mellett a másik terminátort Gabriel Luna alakítja majd, aki a Matador és Túl a határon című filmekből lehet ismerős. Az új női főszerepet Mackenzie Davis játssza, aki két éve már járt Magyarországon, Harrison Forddal és Ryan Goslinggal forgatta a Szárnyas Fejvadász 2049-et, azelőtt pedig a Mentőexpedíciót Matt Damonnal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések