A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Listeriát találtak az egyik tiszafüredi gyártó kolbászában- Figyeljen oda!

Az érintett tiszafüredi cég a Hegedűs Bt. -tájékoztatott a NÉBIH.
Az alábbi tájékoztatást adta ki a NÉBIH egy hústermékkel kapcsolatosan:
A megyei kormányhivatal arról tájékoztatja a fogyasztókat, hogy az Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztálya a tiszafüredi a Hegedűs Hús Bt. által gyártott és a Körösmarket Kft. által forgalmazott „Körösmenti ízek Szarvasi Házi Füstölt Vastagkolbász” csemege, szárításos érlelésű termék forgalomból való kivonását és a fogyasztókhoz eljutott termékek azonnali visszahívását rendelte el.
Az intézkedés oka Listeria monocytogenes jelenléte a termékben. A termék fogyaszthatósága 2018.07. 24-én jár le. Felhívjuk a tisztelt fogyasztók figyelmét, hogy a termék fogyasztása egészségügyi kockázattal járhat! -írja a Élelmiszerlánc hivatal.

Indexkép: Ujvári Imre Tiszafüred polgármestere(baloldalon) az érintett cég vezetője (középen) és Kovács Sándor a térség fideszes országgyűlési képviselője (jobb oldalt) egy tavalyi eseményen a cég telephelyén a cég üzemcsarnokának alapkőletételén. 


Forrás: Kovács Sándor facebook oldala

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések