A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lengyel kamionokban bújtak meg a migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.
A rendőrök 2018. július 25-én 5 óra 45 perckor egy lengyel honosságú kamionban 1-1 afgán, bangladesi és pakisztáni állampolgárt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.

Ellenőrzésük során a határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Illegális migránsokat fogtak el Csanádpalota közelében

A Csongrád megyei rendőrök két illegális migránst fogtak el a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében. A rendőrök a férfiakat előállították.

A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. július 25-én 00 óra 5 perckor fogták el a határsértőket a település külterületén.

A férfiak magukat moldáv állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a kirendeltségre előállították őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések