A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezeket a dolgokat nem teheti majd Meghan Markle, ha teherbe esik

Eszébe sem juthat például néhány amerikai hagyomány, és a hétköznapi kismamáknak oly kedves élvezetekről is le kell mondania.
Meghan hercegné kötelességeinek listája még inkább bővülni fog, amint teherbe esik. Egy királyi csemete anyukája ugyanis nem töltheti olyan átlagos dolgokkal a várandósságát, mint mások. Meghannak búcsút kell mondania emellett egy rakás más amerikai hagyománynak, és teljesen hétköznapi anyukás dolgoknak is.

Nem szervezhet babaváró bulit

Igazi amerikai hagyomány a gólyabuli, de ez a protokollszakértő szerint abszolút nem fér bele. Bár hat évvel ezelőtt, amikor Katalin hercegné Györgyöt várta, elterjedt egy pletyka, hogy a hercegné húga, Pippa Middleton szervezett egy ilyen ünnepséget, ez azonban a protokollfőnök szerint abszolút nem történhetett meg. Meghan tehát kénytelen lesz egymaga, vagy férje társaságában örömködni egy pelenkatorta felett.


Ügyelnie kell kifogástalan megjelenésére

A terhesség nem betegség, hanem egy pillanatnyi állapot - az angol uralkodói etikett szerint. Éppen ezért a királyi kismamának tilos ápolatlanul, leharcoltan megjelenni nyilvánosan, vagy a királyi rezidencia privát rendezvényein. Emellett, természetesen a súlyára is oda kell figyelnie, csak úgy, mint Katalin hercegnőnek, aki 3 gyerek után is hibátlan formában van.

Nem tölthet fel fotót a netre

Meghan Markle-nek az esküvő után mindenféle közösségi médiafelülettel le kellett számolnia. Így - legnagyobb sajnálatára - sem növekedő pocakjáról, sem a megszületett babáról nem oszthat meg saját fotót, mint a "normális" anyukák.


A babakelengyébe sincs beleszólása

A legtöbb édesanya türelmetlenül várja, hogy megvegye az első kis rugdalózót vagy éppen játékot, bababútort a születendő gyermekének. Meghan és Harry babája azonban uralkodó bánásmódban részesül, ezért személyes homlijait egy erre kiválasztott stylist és protokollszakértő fogja összeállítani. Meghan és a család többi tagja csak javaslatokat tehet - egyedül tehát tilos megvásárolniuk mindenféle babaholmit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések