A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előzés közben verte le a másik visszapillantóját, de nem állt meg…Ez bizony cserbenhagyás

A jászsági rendőrök rövid időn belül elfogták azt a jászberényi férfit, aki balesetet okozott, majd elhajtott a 32-es számú főúton.
A Jászberényi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Attila jászberényi lakos ellen. A 39 éves férfi 2018. július 12-én 6 óra 25 perc körül a 32-es számú főúton, Pusztamonostor külterületén közlekedett gépkocsival, majd előzni kezdte az előtte haladó motorkerékpárost. 

Előzés közben a vele szemben szabályosan haladó személyautó visszapillantó tükrének ütközött, amely ennek következtében letört és betörte a jármű vezető oldali ablakát. Az okozó gépjármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott és nem győződött meg arról, hogy megsérült-e valaki.

A jászsági rendőrök adatokat, információkat gyűjtöttek és pár órán belül azonosították a balesetet okozó gépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök a férfit előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.


Forrás és kép: Police.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések