A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: nem kerül börtönbe az a gondozó, aki felkötött egy kisfiút

Nem kerül börtönbe az a nő, aki felakasztott egy kisgyereket, ugyanis mentális gondokkal küzd.
A Metro számolt be arról, hogy a 43 éves Nataliia Karia 10 év próbaidőt kapott, miután egy 16 hónapos kisfiút felakasztott, akit a gondjaira bíztak. A nő ezután elhagyta a helyszínt, azonban a kisfiút szerencsére sikerült megmenteni. 

A bíróság egy életre eltiltotta a nőt attól, hogy gyerekekre vigyázhasson, azonban a mentális állapotára való tekintettel, nem kerül börtönbe. Mint mondták, öngyilkos hajlamai voltak, amikor bántotta áldozatát. A tárgyaláson Karia elnézést kért a fiú szüleitől, tettét pedig azzal magyarázta, hogy az incidens ideje alatt a betegsége vette át a hatalmat felette.

"Kérem bocsássanak meg nekem mindazért, amit akkor tettem a fiúval. Sajnos együtt kell élniük azokkal a sérülésekkel, amiket okoztam" - mondta Karia, aki ugyan tisztában van azzal, hogy beteg, eddig mégsem akart arra költeni, hogy gyógyszerrel kezelje magát.

A nő jelenleg válófélben van a férjétől, aki egy agresszív, erőszakos ember az állítása szerint. A bíróságon elhangzott, hogy a viselkedése egyáltalán nem vall a nőre, azonban az rejtély, a szülők miért nem tudtak arról, hogy Karia mentális betegséggel küzd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések