A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

50 éven át molesztálta az apja, végül egy ásóval ölte meg őt a nő

Pornófelvételeket készített róla 9 éves korában, egyszer teherbe is ejtette.
Megdöbbentő vallomással állt a bíróság elé egy 63 éves nő, Barabara Coombes: az asszony bevallotta, hogy 12 éve egy ásóval leütötte, majd szőnyegbe csavarva hátsó kertjében ásta el édesapját, aki több mint 50 éven keresztül molesztálta őt - írja a 444.hu.
A férfi már gyermekkora óta zaklatta Barbarát - rendszeresen bántalmazta szexuálisan, tinédzserkorában pedig teherbe ejtette, azonban a csecsemő pár naposan meghalt. Barbara azóta poszttraumás stresszel és depresszióval küzdött, amit még tovább fokozott az a fotósorozat, amit édesapja lakásában talált a gyilkosság előtt. A férfi meztelen fotókat készíttetett lányáról 9 éves korában, és amikor a nő meglátta a felvételeket, úgy döntött, végleg leszámol a férfival.
A gyilkosság után Barbara évekig hazudott apja hollétéről, azonban mivel az önkormányzat meg akarta látogatni a férfit, a nő úgy döntött, megelőzi a rendőrséget, és feladta magát. Azonban hiába a beismerő vallomás és a szörnyű előzmények, a bíróság így is 9 év szabadságvesztésre ítélte Coombes-t.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések