Hirdessen itt

Ez a 25-30 város aggódhat! Ha győz ide telepítené a baloldal a migránsokat

Karácsony Gergely vasárnap elismerte, hogy laktanyákba akarják telepíteni a migránsokat – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Mint mondta, mindeközben több baloldali politikus kért ki adatokat a Honvédelmi Minisztériumtól a magyarországi laktanyákról. Emellett az is tény, hogy Brüsszelben a baloldali politikusok az összes bevándorláspárti és betelepítéspárti javaslatot megszavazták – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.

Ez alapján ezek a települések lehetnek, ahová majd migránsok érkezhetnek a baloldal győzelme esetén. Itt vannak üresen álló laktanyák:

Abasár, Baja, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Hatvan, Kalocsa, Kőszeg, Lenti, Lovászi, Marcali, Mezőtúr, Nagyatád , Nagykanizsa, Nyírbátor, Orosháza, Pécs, Rétság, Sárbogárd, Sopron, Somogyudvarhely, Szakáld, Szakonyfalu, Szombathely, Tapolca, Zalaegerszeg.

Ezek a laktanyák igen rossz állapotban vannak, milliárdokat emésztene fel, hogy a migránsok számára lakhatóvá tegyék őket.

Az ellenzék nem beszél a betelepítésről. Sőt, azt mondták, hogy majd a választás után közlik a választókkal, hogy mi a tervük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések