A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szombaton kezdődött a Standard és latin-amerikai területi bajnokság

Az öltözéküknél csak a szemük csillogott jobban a versenyzőknek.

Szombaton kezdődött a Valcer Táncstúdió szervezésében a Standard és latin-amerikai területi bajnokság a König Rendezvényközpontban. A versenyen hatvan kategóriában, különböző korcsoportokban a kezdőktől a csúcsosztályos táncosokig választja ki az ország teljes területéről érkező tizenegy fős pontozói gárda a legjobbakat.

– Hét megye versenyzői lépnek a parkettre a Kelet-Magyarországi Területi Bajnokságon. Ez egy nagyon fontos állomás, úgymond az előkapuja az országos megmérettetésnek, amelyen azok vehetnek majd részt, akik itt jól szerepeltek. A kétnapos rendezvény tulajdonképpen egy táncfesztivál, csaknem négyszáz versenyző lép színpadra. Szombaton a versenykönyvesek, vasárnap pedig a szabadidősport-táncosok – mondta a Naplónak Bíró Csaba, a Valcer Táncstúdió művészeti vezetője. Hozzátette, mivel ez az első verseny az évben, ezért mind a táncosok, mind a szülők nagyon várták az eseményt.

– Nagyon örültem a helyezésnek, mivel nagyon megdolgoztunk érte, minden nap jártunk edzésre. Ökrös Zénó három éve a táncpartnerem, én pedig már óvodás korom óta táncolok – nyilatkozta a Naplónak Baráth Csenge, aki párjával junior kategóriában nyert latin-tánccal.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések