A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összeházasodtak, mégsem él együtt Gwyneth Paltrow és a férje

Négy év és egy gyönyörű esküvő után sem bútoroztak még össze, erre pedig alapos okuk van - írja a hirado.hu.
Már többször is illettük a 46 éves Gwyneth Paltrow-t és a családját a modern jelzővel, de az az igazság, hogy ez írja le őket a legmegfelelőbben. A színésznő és exférje, Chris Martin kapcsolata a válás ellenére a lehető legbarátibb, sőt, nincs olyan ünnep, amit ne együtt töltenének, sokak szerint furcsa, az ő esetükben azonban ez a természetes.

Ehhez alkalmazkodnak az új családtagok is, így Gwyneth új férje, a 48 éves tévés producer, Brad Falchuk is, aki mint kiderült, a mai napig nem bútorozott össze feleségével. Ez állítólag Paltrow és Brad tini gyerekei miatt van így, több időt akar adni nekik a pár (vagy csak Gwyneth) arra, hogy megszokják az új helyzetet, ha az elmúlt 4 évben nem sikerült volna.

A színésznőnek két csemetéje van előző házasságából, a 14 éves Apple és a 12 éves Moses, ahogy Bradnek is, Isabella és Brody azonban az édesanyjukkal él.

“Sosem voltam még mostohaanyuka, nem tudom, hogy csináljam. A magunk módján próbáljuk megoldani, nem akarunk nagy kárt okozni, a tinikkel így is elég nehéz”- panaszolta Paltrow.

A helyzet ellenére mindenki nagyon boldog így együtt, és mégis külön. Az új férj, és az ex is jól kijön egymással, ebbe a nagy szeretetbe pedig hálaadáskor Chris Martin új kedvesét, Dakota Johnson színésznőt is bevonták, akit mindenki tárt karokkal fogadott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések