Hirdessen itt

Nagy erőkkel foglalta el a katasztrófavédelem az M86-os utat

Téli felkészítő gyakorlatot tart az M86-os autóúton szombaton 8 órától 11 óráig a katasztrófavédelem, emiatt Szombathely felé mindkét sávról elterelik a forgalmat – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a Szombathely felé tartók a szelestei csomópontnál hajthatnak le a gyorsforgalmi útról a 86-os főútra, majd a váti felhajtón térhetnek vissza az M86-osra. A Győr felé haladók a gyakorlat idején csak a külső sávot használhatják, ahol óránkénti 70 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben. 

Hozzátették: a gyakorlat során a katasztrófavédelem szakemberei az autóutat középen elválasztó szalagkorlátot az úgynevezett “üzemi átjáróban” részlegesen elbontják, a gyakorlat végén pedig helyreállítják.   

A közleményben azt ajánlják az autósoknak, hogy szombat reggel indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a közútkezelő Útinform szolgálatánál, illetve a www.utinform.hu weboldalon, vagy használjanak navigációs, közösségi autós alkalmazást útvonalukat megtervezéséhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések