Hirdessen itt

Kulka János elárulta, milyen érzés a halál

A színművész őszintén beszélt a betegségéről és arról is, milyen érzés meghalni… Kulka Jánost a halál torkából hozták vissza az orvosok.
„Belenézek a tükörbe, mondom a nevem, és nem magam látom. Ne szépítsük a dolgokat. A halál torkából ragadtak vissza. Ez furcsa. Idegen vagyok magamnak” – mondta Kulka a Nők Lapjának. A színész saját bevallása szerint éppen betegsége előtt sokallt be, mint mondta, úgy érezte, túlságosan megterhelő volt a ránehezedő nyomás. Abba akarta hagyni a színészetet.

Kulka most mesélt először részletesebben a tragikus éjszakáról is. Óriási szerencse, hogy nem volt egyedül, egy barátja hívta ki a mentőket, aki ezzel megmentette a színész életét.

„Fáradt voltam. (…) Este itthon, vacsora, aztán a vendég kiabál: János, János! Kelj föl! Hallottam mindent, de nem tudtam reagálni. Borzalmas volt. Jött a mentő. (…) Nem féltem, talán mosolyogtam.
Aztán egy pillanatban az Amerikai úton mintha kinyílt volna egy ajtó. Nem fájt semmi, minden jó, annyira jó volt. Megkönnyebbültem, azt éreztem, a mennyben vagyok, meghaltam.
A színész azonban szerencsére visszatért az életbe, s a haláltól már egy cseppet sem tart. Betegsége után egy évvel elvállalta az X – A rendszerből törölve című film egyik szerepét – írja a Lokál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések