A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kattanhat a bilincs! Szétlopták Brüsszelből az Európai Uniót

Egyszerűen szemet hunytak a nagy lopások felett, amikor eurómilliárdok tűntek el a semmibe. Persze mindenki nagyon jól tudta: szétlopták az Uniót. Az EU elit, és a hozzájuk köthető cégek, árnyékvállalatok gazdagodtak, és az EU-t lélegeztetőgépen tartó pénzhatalmi nagytőkésosztály!
Minden egyes, az EU-ba belépő tagországot megloptak. Ráadásul a lopást legalizálták, törvényes keretek közé helyezték a bankokkal, és az IMF intézményével. Junckerék feltehetően hatalmas pénzeket tüntettek el. A hiteles, a nemzetközi, főleg Európát “sújtó” bankrendszer kiépítése az elmúlt évtizedekben meghatározott céllal ment végbe.

Az EU-ba lépő szegényebb országok elől egyszerűen elszívták a levegőt, mind gazdaságilag, mind politikai, és demográfiai értelemben. Egy nyíltan vállalt, szabad rablás következett be. Erről pedig senki sem beszél!

Helyette hazánkat vádolják ilyen-olyan korrupciókkal – függetlenül attól, hogy ezekben a vádakban sajnos nagyon is van valami! – miközben az EU az elmúlt években a gazdaságon és multicégeken keresztül a szemünket kilopta…

Előbb vagy utóbb azonban borulhat a nagy kártyavár. Merkel ideje leáldozóban van, akárcsak a politikai elit teljes egészének. Ha pedig majd jön az Európai szintű elszámoltatás, retteghetnek, hogy mikor kattan rajtuk a bilincs!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések