A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Európa elárulása” - Szíjjártó üzent az ENSZ migrációs csomagjával kapcsolatban

Az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása, mert ellentétes az európai emberek érdekével – hangoztatta a külgazdasági és külügyminiszter az osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatón szerdán Bécsben.
Szijjártó Péter azt mondta, hogy a migrációs csomag súlyos veszélyt jelent Európa számára, mert legalizálni akarják vele az illegális migrációt, alapvető emberi jognak akarja beállítani azt, ezért a jövő évi ENSZ-közgyűlésben Magyarország nem fogja megszavazni a csomagot. 

A külgazdasági és külügyminiszter megköszönte az osztrák alkancellárnak, hogy Ausztria sem fogja elfogadni a csomagot.

Heinz-Christian Strache elmondta, hogy Magyarország 2015-ben példát mutatott, mert megóvta az Európai Unió és a schengeni külső határokat.   

Beszélt arról is, hogy érvénytelennek tekintik a “Soros-Sargentiti-jelentést”, mert nem számolták a szavazásnál a tartózkodásokat. Meglátásuk szerint minden leadott szavazatot számolni kellett volna, ezért jogos Magyarország kritikai észrevétele.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések