A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes új hírek érkeztek a kőbányai sz.pófantomról

Nem követett el bűncselekményt a kőbányai sz.pófantom – döbbenetes választ adott a Fővárosi Főügyészség a nagy port kavaró ügy nyomozásával kapcsolatban.
Augusztus közepe táján történt a bizarr eset, amin az egész ország szörnyülködött – mégpedig, hogy egy térfigyelő kamera rögzítette, amint egy fiatalember némi hezitálás után orális szexben részesít egy, a földön fekvő, magáról valószínűleg mit sem tudó hajléktalan férfit a kőbányai éjszakában. A videó kikerült a netre, utána elszabadult a pokol, még a parlamentbe is bejutott a szopófantom története.

A férfi ellen, aki a videón látható, feljelentést tettek szexuális erőszak miatt. A 24.hu megkereste a Fővárosi Főügyészséget a nyomozással kapcsolatban, ahonnan az alábbi választ kapták:

„Az érdeklődött ügyben a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség elutasította a feljelentést, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény” – áll a válaszban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések