A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Börtöntársaitól kapta meg a gyermekerőszakoló migráns a méltó büntetését

Cellatársa késelte meg a 18 éves börtönbüntetését töltő gyermekerőszakolót.
Ahdel Ali a brutalitásáról híres telfordi erőszakbandának volt hosszú évekig a vezetője, azonban 2012-ben elítélték, amikor is 18 évet kapott. Azonban Ali számára nem ez volt a legnagyobb csapás. A börtönhierarchiában rendszerint az erőszakolók és a gyerekbántalmazók vannak a legalsóbb szinten, ennek megfelelően nem ő volt a legnépszerűbb rab a wakefieldi börtönben. A 31 éves elítéltet cellatársa egy borotvapengéből kialakított szúróeszközzel szúrta meg, összesen negyvenszer.

A penge elsősorban a nyakát és a vállát találta el, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a börtönkórházban sokáig küzdöttek az életéért.
A késelés napján volt közöttük egy kisebb összezördülés, az őröknek kellett szétválasztaniuk őket”– közölte az egyik forrás.

Ali rengeteg vért vesztett, negyven öltéssel kellett összevarrni, majd visszavitték a fegyintézetbe. A hatóságok nyomozást indítottak az ügyben.

A telfordi rémsorozat

Hosszú évekig tartotta rettegésben a város lakóit egy több száz bevándorlóból álló banda, mely szexre kényszerítette a fiatal lányokat. A legfiatalabb áldozat 11 éves volt. Alit végül hat éve 18, míg bátyját, Mubarekot 14 évre ítélték el, miután a két férfiről bebizonyították, hogy egy étteremben fiatalkorú lányokkal fajtalankodtak. A zaklatásoknak, erőszakolásoknak és prostitúcióra kényszerítésnek akár ezer áldozata is lehet. A fiatal lányok szexuális kizsákmányolása már a ’80-as évek óta, azaz közel negyven éve tart. A szexuális kizsákmányolásnak bizonyíthatóan több halálos áldozata is volt.

Az, hogy az ügy ilyen szintre jutott, a városvezetés hibája is, ugyanis nem áldozatnak tekintették a megerőszakolt lányokat, hanem prostituáltaknak, így nem tettek semmi érdemlegeset. A rendőrség egy ügyben öt feljelentést is kapott, de csak azután kezdték azokat kivizsgálni, miután a térség parlamenti képviselője megkérte őket erre. Az egyik legfelháborítóbb tény, hogy a rendőrség azért nem járt utána számos zaklatásnak, hogy ne tekintsék őket rasszistának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések